Arkiv
Kategorier

Intresse- / Felanmälan

Publicerad Thursday, February 04, 2021 10:11
Nyheter

Nu kan du använda dig av våra behändiga onlinefunktioner för att antingen anmäla dig som intresserad av ett visst objekt, eller bara anmäla intresse för att få info om lediga objekt framöver. Du kan även göra en eventuell felanmälan direkt via hemsidan.

Hyreslägenhet sökes
7/6/2023 19:45
Linda Gustafsson
Hej!
Jag är en skötsam 49-årig kvinna som har en tillsvidaretjänst på sjukhuset som medicinsk sekreterare. Är lugn och gör inte mycket väsen av mig. Spelar musik ibland men knappast till den nivån så att jag skulle störa någon annan. Har inga betalningsanmärkningar eller skulder.

Letar ett nytt hem på grund av plötsligt förändrad familjesituation där jag behöver bli särbo. Kan flytta in egentligen när som helst. Behöver ingen stor lägenhet men önskar gärna ett riktigt kök. Max hyra är 8000.

Vänligen,
Linda Gustafsson
Hyreslägenhet sökes
10/19/2021 10:29
Leila Vaattovaara
Hej,
Jag är en skötsam mamma till två tjejer på 13 och 16 år. Vi har en liten hund och tre utekatter som är sociala och snälla, har en tillsvidareanställning inom Umeå kommun. Jag bor jag i min bostadsrätt på Umedalen just nu men ska sälja bostaden pga. privata angelägenheter. Vi kommer att behöva flytta så fort som möjligt dock senast 1/1/22! Jag söker en trea eller fyra med max hyra på 8000, helst bottenplan, då djuren behöver komma ut i det fria, samt behov av p-plats, carport eller garage då jag har en bil. Lämnar gärna referenser på begäran! Har varit medlem i HSB föreningen (min förra bostadsrätt tom 2017). Nu BRF piruetten, där jag bor nu!

MVH/ Leila Vaattovaara
0705452717
Tvättstugan/torkrummet
4/15/2015 16:22
Per-Åke Ericson
Hej Niklas!

Det är dålig effekt på varmluftstorken i torkrummet på Bangatan 13.

Hälsningar
Per-Åke
felanmälan
7/7/2014 12:21
Chebaane
En bräda vid fönstret föll utan anledning ner i golvet och gick sönder det var en välda ´krach jag finns på telefon 070-2740699
vill ha den utbytt
Skriv kommentar
Namn
E-post
Rubrik
Kommentar